عکاسی
معروفه که میگن : عکس گرفتن خیلی ساده نیست، اما کار سختی هم نیست!
عکاسی یه هنره و علاقه لازم داره ، یه چیزایی هم باید یاد بگیری و تجربه کنی.
تو این کلاس به سادهترین و جذابترین شیوه، نکات کاربردی و مفاهیم عکاسی آموزش داده میشه تا بتونید هم عکسهای زیباتری بگیرید و هم خلاقیتتون رو ارتقا بدید!
نگران نداشتن دوربین حرفهای نباش حتی اگه فقط یه گوشی همراه داری که یه دوربین قابل قبول داشته باشه کافیه.
مدرس: جناب آقای صبوحی
مهارتهای فنی
در خانه چه کسی کار فنی انجام میدهد؟ اگر در خانه وقتی وسیلهای خراب میشود، آیا دوست داری خودت آن را درست کنی؟
اگر از دید دیگران فنی هستی و به قول معروف تو را دست به آچار میشناسند و خودت هم علاقه داری کار فنی انجام دهی، حتماً در این کلاس شرکت کن تا یکسری کارهای ساده ولی کاربردی رو یادبگیری و بتونی از این به بعد همه این کارها رو خودت انجام بدی.
مدرس: جناب آقای عابدینی
الگوریتم و فلوچارت
برای شروع برنامه نویسی افراد باید بتوانند با استفاده از قوه تحلیل خود روند حل مسئله را نوشته، سپس آن را تبدیل به فلوچارت نموده و با استفاده از این فلوچارت به راحتی کدنویسی نمایند.
برنامه نویسی هم به همین صورت است و برای نوشتن یک برنامه هر فرد نیاز به طرح و نقشه دارد. این طرح و نقشه، الگوریتم و فلوچارت نام دارد. الگوریتم تعریف گام به گام حل مسئله است، یعنی مجموعهای کاملاً دقیق و متوالی از دستورالعملهایی که برای حل یک مسئله استفاده میکنیم. این دستورالعملها باید دقیق، کامل و مشخص کننده هدف خاصی باشند. به طوری که هیچ ابهامی در عبارات الگوریتم وجود نداشته باشد.
مدرس: جناب آقای حاصلیان
کارگاه داستان نویسی
- آشنایی با داستان کوتاه.
- آموزش مبانی نگارش خلاق، شخصیتپردازی، پیرنگ، نگارش خطی و غیرخطی.
- خوانش و بررسی چند داستان کوتاه.
مدرس: جناب آقای عظیم الشان
نرمافزار COREL
نرم افزار کورل از جمله نرم افزارهای پرطرفدار، قدرتمند و محبوب به شمار میرود که از جمله رقبای اصلی شرکت ادوبی برای نرم افزارهای فتوشاپ و ایلوستریتور میباشد. از نرم افزار کورل دراو برای ویرایش گرافیکهای بُرداری، تصویرسازی و طراحی استفاده میشود.
برنامه کورل دراو نیز مانند نرم افزار ایلوستریتور یک نرمافزار برداری یا وکتوری مبتنی بر فرمولهای ریاضی و اشکال هندسی است. این نرم افزار غالباً برای طراحی تصاویر و کمتر برای ویرایشها استفاده میشود.
مدرس: جناب آقای میرزاعبدالله
آینده جهان
اینکه بدانیم با همه نیازی که داریم میتوانیم بیهیچ مقدمهای به بی نیاز مطلق وصل شویم و بخواهیم و بیابیم چقدر امیدبخش است . . .
اینکه به وقت رسیدن به سرچشمه بینیازی بدانیم کدام نیاز را بطلبیم و همه عطش داران را آبی گوارا بجوییم . . .
اینکه بدانیم چه را بجوییم ، کجا و کی بطلبیم . . .
اینکه بدانیم با این طلب به کجاها میرسیم که با هیچ کار
مدرس: جناب آقای فرزانه
مهدی نماها
از آغاز دوران غیبت امام عصر (عج) ، شیفتگی و چشم انتظاری شیعیان نسبت به ایشان، دستاویزی برای دروغگویان منفعت طلب گردیده تا خود را به دروغ، فرستادهی امام زمان و یا حتی مهدی موعود معرفی نمایند. و متاسفانه تاریخ شاهد گرویدن بسیاری از شیعیان به آن دروغ گویان بوده است. علت چنین کجرویهایی از جانب شیعیان و باور کردن فریبِ دروغگویان، عدم شناخت نسبت به امام زمان و کلام اهل بیت (ع) است.
در این کلاس بر آنیم ضمن معرفیِ چندی از « مهدی نماها » راههای ایستادگی و عدم لغزش در دوران غیبت را در کلام اهل بیت (ع) جستجو کنیم.
مدرس: جناب آقای دکتر طالبیان
غدیر ، پیام جاویدان
سالیانی دور، آخرین فرد از تبار پیامبران الهی، گام در سفری نهاد که به «حجة الوداع» : «آخرین حج» معروف گشت. در پایان سفر، آن پیامآور الهی جانشینان خویش را در زمان و مکان مشخص، برای تمامی بشریت و آیندهی انسانها معرفی کرد. پیام این سفر را حاضران باید به غایبان میرساندند.
مکان: عربستان، ساحل شرقی دریای سرخ ، آبگیر غدیر خم
زمان : ۱۸ تا ۲۰ ذی حجه سال ۱۱ قمری برابر با اول فروردین و نوروز سال ۱۱ خورشیدی، مارس ۶۳۲ میلادی
شما غایبان، پیام آن سفر را شنیدهاید؟ به راستی پیام آن سفر چیست؟